Новини Станіславівщини

Новини Станіславівщини

блогер, оглядач, журналіст, TeNews

ТОП 10 найпопулярніших напівпричепів в Україні

20.03.2024 11:06   Джерело: IfNews
Автор : Новини Станіславівщини

Індустрія напівпричепів https://autoline.ua/-/napivprichepi--c43 знаходиться на підйомі. Ми живемо в епоху зв'язку. Крім того, ми можемо отримати все, що завгодно, одним клацанням миші. Як це можливо? Все це можливо завдяки індустрії напівпричепів. 

Напівпричепи Wabash

Wabash National - провідний північноамериканський виробник напівпричепів та систем транспортування рідин. Лінійка сухих фургонів, рефрижераторів, причепів-платформ та причепів-цистерн виробляється на заводах по всій території США та в Мексиці. 

 

Напівпричепи Great Dane

Компанія Great Dane була заснована в 1900 році в Савані, штат Джорджія, як компанія Savannah Blow Pipe Company. Причепи компанії є довговічними, сучасними пристроями, здатними задовольнити найсуворіші вимоги.

 

Напівпричепи Utility

Інновації компанії призвели до розробки запатентованого причепа на кабельній котушці, і уряд США придбав 100 таких причепів, коли почалася Перша світова війна. Через 100 років Utility все ще залишається новатором і лідером у виробництві сухих фургонів, рефрижераторів і бортових платформ.

 

Напівпричепи Hyundai

Компанія Hyundai Translead зі штаб-квартирою в Сан-Дієго називає себе "провідним виробником сухих і рефрижераторних причепів, бортових платформ, шасі та візків у Північній Америці". Bи можете розраховувати на якість причепів Hyundai, а також на постійні інновації та вдосконалення.

 

Stoughton

Названа на честь міста у Вісконсині, в якому вона розташована, компанія Stoughton розпочала свою діяльність як сімейний бізнес у 1961 році. Вони виправдовують свою репутацію, зокрема, завдяки розробці причепів, які не мають зайвої ваги, але мають міцність там, де вона потрібна найбільше.

 

Напівпричепи Vanguard

Vanguard National Trailer Corp. є новим виробником напівпричепів. Заснована в місті Монон, штат Індіана, в 2003 році, компанія рекламує "чудовий захист від корозії, високу міцність і довговічність, а також передові компоненти безпеки як стандартні характеристики кожного причепа". 

 

Напівпричепи Fontaine

Компанія стверджує, що є найбільшим виробником платформних причепів у світі. Причепи Fontaine відомі своєю високою якістю та надійністю, а також великими гарантіями.

 

Transcraft

Transcraft, підрозділ Wabash National, виробляє бортові та напівпричепи на своєму сучасному заводі в Кентуккі вже понад 50 років. Причепи цієї компанії відомі завдяки низці характеристик, серед яких час безвідмовної роботи, паливна економічність, довговічність і гнучкість при транспортуванні вантажу. 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews