На яких вулицях Івано-Франківська вже здійснюють поточний ремонт доріг та латають ями

16.03.2024 13:43   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Під час брифінгу міського голови директор комунального підприємства "Муніципальна дорожня компанія" Віталій Бурко повідомив, що в Івано-Франківську 70% доріг потребують поточного ремонту.

Як зазначив очільник громади Руслан Марцінків, поточний ремонт доріг у місті активно проводять. Єдине, що погодні умови наразі не дозволяють робити цього.

Про це посадовець розповів в програмі "Про головне в деталях", пише Фіртка.

"Цей тиждень більше зрізаємо, але розпочали поточний ремонт, асфальтуємо й даємо проїзд по всіх мікрорайонах, по всіх дорогах в Івано-Франківську.

Нам потрібно 3-4 тижні доброї погоди, щоб поремонтувати всі основні дороги міста. Тому, думаю, ми це обов'язково зробимо й дамо проїзд.

Сьогодні ми не маємо можливості робити капітальний ремонт доріг. Тому проводимо поточний ремонт. Де буде потреба, будемо великими кусками зрізати й заасфальтовувати. Це там, де вже не піддається поточному ремонту й де потрібно вирізати великий кусок і його заасфальтувати.

Тому ця робота здійснюється", - каже Марцінків.

Як наголосив очільник Івано-Франківська, провели голосування й більшість мешканців міста підтримали, що в цьому році треба зробити поточний ремонт доріг.

"Не капітальний ремонт, бо більшість коштів потрібно спрямовувати нашим захисникам. Тому цю роботу ми розпочали, здійснюємо. На вулиці Січових стрільців, Дністровській, Лепкого - у центральній частині міста.

Якщо не центральна частина, то це вулиця Бандери, де зараз зрізаємо, також вулиця Миколайчука, Стуса, Івасюка, Коновальця. Всі ці вулиці наразі є у поточному ремонті й продовжуватимемо цю роботу.

Це постійна робота. Її будемо здійснювати цього року досить активно, але без капітальних ремонтів", - підкреслив посадовець.

В Івано-Франківську 70% доріг потребують поточного ремонту, що складає приблизно 130 кілометрів.

"На поточний ремонт заклали 20 мільйонів гривень. Цього недостатньо.

Розумію, що місто виділило, що могло, але цього мало. У процесі роботи видно, що треба буде бюджет переглядати й збільшувати", - інформував раніше директор "Муніципальної дорожньої компанії" Віталій Бурко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews