На Івано-Франківщині затримали водія, який перевозив заборонені речовини

05.03.2024 12:58   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

У селi Лiсна Слобiдка, Коломийського району патрульнi полiцейськi зупинили автомобiль «Volkswagen Transporter» за порушення правил дорожнього руху.

Про це повiдомили у полiцiї Iвано-Франкiвської областi, пише Фiртка.

Керував мешканець Косiвського району, 1960 року народження. Пiд час спiлкування iз водiєм правоохоронцi помiтили, як той нервував. Тож, полiцейськi провели поверхневу перевiрку транспортного засобу. У автiвцi iнспектори виявили вакуумний пакет, в серединi якого знаходились 20 зiп пакетiв, iз речовиною схожою на «Амфетамiн». На мiсце одразу викликали слiдчо-оперативну групу, яка вилучила знайдене. Виявленi забороненi речовини вилучено та скеровано на проведення експертного дослiдження.

Керманича затримано в порядку статтi 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Йому оголошено про пiдозру у вчиненнi злочину та обрано судом запобiжний захiд - цiлодобовий домашнiй арешт. Вiдомостi внесено до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримiнального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв.

Санкцiя статтi передбачає кримiнальну вiдповiдальнiсть – до десяти рокiв. Наразi проводяться заходи зi встановлення спiльникiв фiгурантiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka