Прикарпатець до смерті побив знайому та отримав 9 років в’язниці

03.03.2024 15:16   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Iвано-Франкiвський мiський суд винiс вирок чоловiковi, який пiд час розпивання алкоголю побив до смертi свою знайому.

Як йдеться у вироку, трагiчний випадок стався 19 червня 2023 року в Iвано-Франкiвську. Компанiя з чотирьох людей пиячила у закинутому будинку на вулицi Сухомлинського.

Пiд час застiлля обвинувачений почав шарпати знайому за одяг i змушував пiти iз ним до сусiдньої кiмнати. Жiнка вiдмовилася. Мiж ними виникла сварка, яка перетворилася на побиття. Чоловiк почав бити жiнку руками та ногами у живiт, груди та голову. Вiд завданих ударiв жiнка померла наступного дня.

В судi обвинувачений свою вину визнав повнiстю. Вiн зiзнався, що зранку наступного дня вiн знову планував купити алкоголь, однак потерпiла вiдмовилася i почала скаржитися йому на бiль у головi та грудях. Через деякий час вона померла. Чоловiк у вчиненому розкаявся й просив суд суворо його не карати.

Суд визнав чоловiка винним на пiдставi ч. 4 ст. 70 КК України i призначив йому покарання у видi позбавлення волi на дев`ять рокiв з конфiскацiєю майна.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs