Найсексуальнішим українським митцем стає актор Oleksiy Gnatkovskiy

29.02.2024 17:45   Джерело: Соцмережі
Опубліковано : Франківський Новинар

Ґазда наших сердець та вологих простирадл, що полонив душi. Бiгме Боже, цей свiт — його диктант. I хто його буде правити — бережiть печiнки.

Iвана Довбуша вигадали тiльки для того, щоби ми дiзналися, який фантастичний цей Олексiй Гнатковський.

Вiн нам iмпонує у гнiвi. Коли злиться на росiйськомовних, коли свариться на глядачiв, якi не вимикають телефон чи базiкають пiд час вистави. Вiд нього вiє силою, сталлю i хочеться слухати та дивитися в очi.

Очi — окремий свiт, безмежнi до шаленства.

Голос — оксамитовий. Харизма — належного розмiру. Ой, чи правильно — масштабу. Акторська гра, що заворожує i закохує. Свiдомiсть i вiдповiдальнiсть. Великий талант iмпровiзацiї, винахiдливiсть, гострий розум. I почуття гумору — бо без цього секс-символом не станеш. Ну й красунчик, нiвроку.

Цього сезону ми довго думали, чи на часi взагалi наш Золотий Лiфон.

Але пiсля перегляду фiльму «Довбуш» ми вже думали, навiщо взагалi Золотий Лiфон, якщо його досi не отримав Олексiй Гнатковський. I з цього натхнення таки запустили голосування. I нашi симпатiї знайшли вiдгук у серцях усiх — з величезним вiдривом. Дякуємо всiм, хто голосував — адже в нашiй премiї немає журi, переможця обирає народ.

А Олексiю бажаємо нових ролей, щоби бiльше нас тiшити на екранi та сценi.

Бо весь свiт — театр, i ми йдемо туди милуватися Його Грою. I торсом.

Золотий Лiфон! Найсексуальнiшим українським митцем стає актор Oleksiy Gnatkovskiy.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соцмережі