Нова схема перетину кордону: катафалк,10-річний хлопчик та священнослужитель УПЦ МП

26.02.2024 18:02   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Прикордонна служба України попередила втечу за кордон чоловiка призовного вiку. Цього разу органiзатором став священник московського патрiархату. Пише Державна прикордонна служба України.

Священника церкви, керованої з країни-агресорки, прикордонники зупинили на транзитнiй дiлянцi автодороги «Одеса-Ренi», 45-рiчного священнослужителя УПЦ намагався вивезти жителя Луганщини призовного вiку у напрямку Молдови.

Для цього, щоб кiлькiсть осiб у транспортному засобi спiвпадала на виїздi з транзитної дороги, водiй заховав у катафалку – пiд вiдрами, шинами та ковдрою, 10-рiчного хлопчика – сина односельця.

Клiрика спiймали на гарячому та розкрили неправомiрнi дiї. Проти нього до полiцiї направленi матерiали щодо ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осiб через державний кордон України».

Дитину правоохоронцi повернули батькам.  На пасажира складено протокол про адмiнiстративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Справу скеровано до суду.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator