Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Прикарпатці знову намагались незаконно перетнути кордон через гірські масиви до Словаччини

17.02.2024 17:59   Джерело: firtka
Автор : Франківський Новинар

Прикордонники відділу «Новоселиця» Чопського загону викрили протиправні наміри восьми громадян України, які намагалися дістатися Словаччини поза пунктами пропуску.

Про це пише Фіртка з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України - Західний кордон.

Чоловіки йшли двома групами. Їх зупинили на околиці населеного пункту Дубриничі Ужгородського району.

Під час перевіркових заходів прикордонний наряд виявив чотирьох жителів Закарпаття віком від 21 до 31 років, які прямували автівкою в бік Словаччини. Чоловіки не могли пояснити мету перебування у прикордонні. Згодом правоохоронці встановили справжні наміри чоловіків - незаконний перетин держрубежу.

Інші четверо, яких зупинили на пів шляху до кордону, виявилися жителями Києва, Івано-Франківська, Запоріжжя і Дніпра. Найстаршому з них 38 років, наймолодшому виповнилося 23 роки. Вони також не змогли відповісти на запитання наряду про мету перебування поблизу кордону. Врешті, чоловіки зізналися, що планували горами пробратися до Словаччини.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП: «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання ДК України».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka