Рятувальники Прикарпаття розшукали туристку, яка заблукала в горах

17.02.2024 12:03   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Рятувальники розшукали туристку, яка заблукала у горах. Про це пише Фiртка з посиланням на ГУ ДСНС України в Iвано-Франкiвськiй областi.

Ввечерi 16 лютого до рятувальникiв зателефонувала туристка та попросила про допомогу. Жiнка повiдомила про те, що пiд час руху по туристичному маршруту вiд водоспаду «Женецький Гук» в селi Татарiв Надвiрнянського району вона втратила орiєнтир та заблукала.

Рятувальники пiдтримували зв'язок з туристкою та визначили попереднi координати заблукалої. Близько пiвночi Яремчанськi гiрськi рятувальники знайшли заблукалу 54-рiчну жiнку в районi гори Горган Явiрницький та здiйснили її супровiд до мiста Яремче. Звiдти жiнка направилась до тимчасового мiсця проживання.

Рятувальники Прикарпаття вкотре нагадують: нiколи не вирушайте в гори на одинцi, адже в будь-який момент вам може знадобитися допомога.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka