рф вкотре здійснила масовану ракетну атаку по Україні: що відомо про наслідки

15.02.2024 15:16   Джерело: golos
Опубліковано : Франківський Новинар

Війська РФ завдали ракетного удару по Україні, застосувавши стратегічну авіацію Ту-95МС. Імовірно, ворог також використав балістику і "Калібри" з моря.

Зранку в Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Полтавській областях та Києві пролунали вибухи.

Київ. Сили ППО знищили всі ракети, які летіли на столицю. Жертв та руйнувань після атаки немає.

Під Києвом пошкоджені житлові будинки через падіння уламків. Мер Бучі Анатолій Федорук повідомив, що внаслідок вранішніх обстрілів у Бучанській громаді, пошкоджено пʼять приватних житлових будинків.

Через падіння уламків вибиті вікна, пошкоджений дах. Обійшлося без жертв.

Львів. Є влучання по місту. На регіон летіло понад 10 ракет. ППО відпрацювала атаку, але є одне попадання в об’єкт інфраструктури, там сталася пожежа. В 16 будинках Львова на вулиці Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини. 2 людей поранені.

Запоріжжя. Обстрілу зазнав інфраструктурний обʼєкт. Постраждали 4 людини. Пошкоджені будинки, заклад освіти та приміщення об'єкта торгівлі.

Полтавська область. Влучання у складське приміщення в Миргородському районі, сталася пожежа на площі 100 м².

Дніпропетровська область. Атаковано обʼєкт цивільної інфраструктури.

Хмельницька область. Є ушкодження цивільних об’єктів. За даними місцевої влади, цивільні об'єкти Хмельницької області були пошкоджені в результаті російської атаки в четвер вранці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: golos