Випускник ІФНТУНГ Роман Атаманчук нагороджений "Золотим хрестом"

12.02.2024 21:31   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Випускник Iвано-Франкiвського нацiонального унiверситету Роман Атаманчук нагороджений за бойовi заслуги у росiйсько-українськiй вiйнi “Золотим хрестом” – почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України Валерiя Залужного.

Про це повiдомили у пресслужбi унiверситету.

Отримавши повiстку, Роман пройшов вишкiл у Великобританiї. У пригодi стали знання англiйської мови та добра фiзична пiдготовка, ще в унiверситетi постiйно тренувався та займався спортом. А зi зборiв вiдправився на передову. Встиг вiдзначитись пiд час успiшних виконань завдань пiд час боїв, за що й отримав заслужену нагороду.

“Дуже хочеться, щоб наш випускник пiсля повернення реалiзовував себе й надалi у професiйному життi, яке вiн успiшно розпочав за фахом на запрошення однiєї зi столичних компанiй. IФНТУНГ теж готовий вiдчинити перед ним дверi для кар’єрного зростання. Унiверситет чекає на повернення свого випускника з нагородою та перемогою!” – йдеться в повiдомленнi.

Випускник ІФНТУНГ Роман Атаманчук нагороджений "Золотим хрестом" | Курс


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs