На Прикарпатті жінки побили маму з шестирічною донькою, бо запідозрили їх у роботі на військкомат

07.02.2024 18:53   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

На Iвано-Франкiвщинi жiнки побили маму та її 6-рiчну дитину, бо запiдозрили, що вона шпiонка з вiйськкомату - бо не з того села, i те, що приїхала на "Нову пошту". 

Потерпiла написала заяву в полiцiю та просить розголосу даної iсторiї. 

Скандальне побиття сталося у селi Космач, Iвано-Франкiвської областi. - в потерпiлої струс мозку, а в дитини перебiй носа.

"Їхала я значить на нову пошту в Космач зi мною в машинi перебувала моя донечка якiй 6 рочкiв, в самому центрi бiля заправки мене зупинив натовп розлючених жiнок з яких i деякi особи були в великому станi алкогольного спʼянiння,  у них були в руках дубiнки, бiти, рiзнi желiзнi металевi штуки. Я вiдкрила вiкно i вони зразу почали так мовити наїхати на мене зi словами (хто ти така, куди ти їдеш, якого х*я ти приїхала до нас в село) я їм обʼяснила що їду з дитиною на нову пошту, i що я мiсцева iз сусiднього села, вони з наїздом сказали, щоб я показала свiй телефон чи я їх там не знiмала, я зразу взяла в руки телефон i однiй жiночцi все показала, вона побачила що там нiчого немає i сказала ну нехай їде поки їде. I тут вони мене з горем пополам вiдпустили, хоч рух був на дорозi сильно перекритий цим натовпом. I тут я вже повертаюся iз нової пошти цiєю самою дорогою, i вони знову там стоять але вже ще бiльш розлюченi, i я дивлюся як всi цi люди просто їдуть на мою машину, я встигла замкнути дверi, i вiдкрила вiкно, i декiлька осiб почали мене знову питати хто я така, що я точно не мiсцева бо вони мене не знають, i що я - наводчиця воєнкому", - вiдзначила потерпiла Iванна Ванджурак. 

Жiнки начагалися залiзти до машини i кричали, що Iванка приїхала до них в село здавати їх i здавати їхнiх чоловiкiв воєнкому.

"I тут почалося все пекло, вони почали бити машину, (трясли так машиною, хотiли машину перевернути) почали витягувати мене через вiкно, виривати менi волосся i вирвали ключi з машини, вони хотiли всiма способами витягнути мене з машини, я почала кричати, що в машинi дитина, надiялася на хоть якусь людянiсть, але одна джiнка запхала бiту у вiкно i дала в голову дитинi, в той час як iнша мене тримала за волосся i я нiчого просто нiчого не могла зробити, - зiзнається Iванна. - Потiм звiдкись взялись двi мої знайомi та односельчанки яким я дуже вдячна, я їх впустила в машину, одна взяла дитину на руки i почала прикривати собою, iнша допомагала менi вибратися з їхнiх рук, там вже i вiдео декiлька секунд встигли зробити. I це все тривало десь приблизно 15-20 хв. I потiм вони якось вiдчинили з мого боку дверi i хотiли мене витягнути, я навiть уявити не можу що б тодi було. Але в один момент один вуйко закричав, що всi сюда, це не та машина яка нам потрiбна була ми попутали. I ззадi приїхала iнша машина i вони так мовити переключилися на ту машину, i я незнаю як але вибралася iз того пекла. Скажiть люди вiд коли вам жiнка iз дитиною маленькою викликає загрозу?!Для тих хто розповсюджує неправдиву iнформацiю що нiби я була пʼяна, то в мене є всi докази, я проходила у лiкарнi та у вiддiлку Алкотестер, i там все по нулях", - написала потерпiла. 

Жiнка уже написала заяву в полiцiю - вiдкрито кримiнальне провадження. 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews