Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Водій легковика на смерть збив пішохода-чоловіка на Прикарпатті

06.02.2024 19:28   Джерело: firtka
Автор : Франківський Новинар

Водiй легковика на смерть збив пiшохода-чоловiка: полiцейськi Iвано-Франкiвщини розпочали розслiдування. Про це повiдомляє полiцiя Прикарпаття.

Подiя мала мiсце у Богородчанах. Керманич авто вчинив наїзд на чоловiка. У результатi аварiї пiшохiд загинув на мiсцi подiї. Причини та обставини ДТП встановлює слiдство.

У п'ятницю, 2 лютого, близько 21:30 до богородчанських полiцейських надiйшло повiдомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Як попередньо встановили правоохоронцi 21-рiчний водiй «Opel Astra», житель Солотвинської ТГ, вчинив наїзд на пiшохода.

Чоловiк перетинав проїзну частину по нерегульованому пiшохiдному переходi злiва направо, вiдносно напрямку руху автомобiля.

Внаслiдок ДТП 55-рiчний мешканець Старобогородчанської ТГ помер на мiсцi подiї. Керманича легковика перевiрено на стан сп`янiння, результат - тверезий.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слiдчi в рамках вiдкритого кримiнального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримiнального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka