Вкотре прикарпатці намагалися незаконно перетнути кордон - їх зупнили постріли

06.02.2024 09:21   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

На Буковинi прикордонники з пострiлами затримали порушникiв кордону. Тривають пошуки переправника.

Про це пише Фiртка з посиланням на Захiдне регiональне управлiння Держприкордонслужби України - Захiдний кордон.

Учора вдень охоронцi кордону вiддiлу прикордонної служби «Селятин» затримали трьох правопорушникiв. Вони прямували до кордону гiрськими стежками в межах прикордонної смуги у Вижницькому районi Чернiвецької областi.

Для припинення протиправних дiй охоронцям кордону довелось здiйснити кiлька попереджувальних пострiлiв. Групу чоловiкiв, якi планували незаконно дiстатися до Румунiї, вдалося виявити та затримати за допомогою технiчних засобiв спостереження та службового собаки.

Жителiв Iвано-Франкiвської та Чернiвецької областей було затримано за кiлька метрiв до лiнiї державного рубежу.

Затриманих правопорушникiв доставили у прикордонний пiдроздiл та оформили документи щодо притягнення до вiдповiдальностi за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

За злiсну непокору законному розпорядженню вiйськовослужбовцiв Держприкордонслужби на одного з чоловiкiв також складено матерiали за ст. 185-10 КУпАП. Подальшу долю затриманих вирiшить суд.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka