На Івано-Франківщині "на гарячому" затримали наркоторговця

05.02.2024 14:03   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Наркозбувача викрили пiд час збуту наркотичних засобiв. Фiгуранта слiдчi затримали в процесуальному порядку. Проводяться заходи зi встановлення злочинних зв’язкiв правопорушника, його можливих спiльникiв та канали надходження заборонених речовин.

Протиправну дiяльнiсть 23-рiчного мешканця Коломиї задокументували оперативники коломийського районного вiддiлу полiцiї. Минулих вихiдних спiвробiтники полiцiї зупинили чоловiка на однiй iз вулиць Коломиї.

Про це повiдомили у полiцiї Iвано-Франкiвської областi, передає Фiртка.

Пiд час поверхневої перевiрки правоохоронцi виявили та вилучили майже десяток полiетиленових зiп-пакетiв, з порошкоподiбною речовиною, ззовнi схожою на наркотичнi засоби «амфетамiн» та «марихуана». Забороненi речовини останнiй зберiгав з метою подальшого збуту.

Все виявлене полiцейськi направили на експертизу.

 

На пiдставi зiбраних доказiв причетностi до злочину слiдчi затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України.

Вирiшується питання про оголошення йому пiдозру у вчиненнi злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв) Кримiнального кодексу України. Невдовзi суд обере чоловiку запобiжний захiд.

За вчинене наркоторговцю загрожує покарання у виглядi позбавлення волi до десяти рокiв з конфiскацiєю майна.

Наразi проводяться заходи зi встановлення злочинних зв’язкiв затриманого, iнших можливих каналiв придбання та розповсюдження наркотичних засобiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka