Раптово померла іноземна студентка медичного університету Івано-Франківська

03.02.2024 21:12   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Вiдiйшла у засвiти студентка факультету пiдготовки iноземних громадян Павар Прачiтi Дiпак.

"З глибоким сумом повiдомляємо про несподiвану смерть 2 лютого нашої студентки 4-го курсу факультету пiдготовки iноземних громадян, громадянки Iндiї, Павар Прачiтi Дiпак.

Сумну звiстку повiдомили на сайтi Iвано-Франкiвського нацiонального медичного унiверситету, передає Фiртка.

Ця нестерпна втрата залишила глибокий слiд у нашiй спiльнотi, i ми висловлюємо нашi найщирiшi спiвчуття її родинi, друзям та всiм, хто її знав", - зазначено у дописi.

Вiдомо, що Павар Прачiтi Дiпак була не просто студенткою, вона була цiнним членом академiчної родини, i її присутнiсть вплинула на життя багатьох.

"Мрiєю всього її життя було стати лiкарем. Її вiдданiсть унiверситетському життю залишила незгладимий слiд у нашiй пам'ятi, i ми будемо пам'ятати її теплоту, вiдданiсть та позитивний вплив, який вона принесла в нашу академiчну родину. У цей важкий час ми хочемо висловити нашу пiдтримку родинi та друзям. Як унiверситетська спiльнота, ми сумуємо через втрату такої талановитої особистостi в цей скорботний час", - йдеться у дописi.

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka