Двох прикарпатців з підробленими документами про інвалідність зупинили прикордонники

31.01.2024 19:07   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


На Львiвщинi у минулi вихiднi прикордонники припинили шiстнадцять спроб перетину кордону за документами з ознаками пiдробок. Серед тих, хто намагався незаконно виїхати з України, були двоє прикарпатцiв.

Про це повiдомили в Захiдному регiональному управлiннi Держприкордонслужби.

Одного з прикарпатцiв зловили поза межами паункту пропуску. Як пiдставу для перетину кордону вiн представив довiдку про отримання пiльг особою з iнвалiднiстю. Пiд час вивчення документiв прикордонники виявили ряд ознак, що свiдчать про їх пiдробку.

Ще двоє подорожнiх зi столицi та Прикарпаття намагалися проїхати через кордон iз пiдробленими документами. Киянин переконував прикордонникiв про наявнiсть бронювання та запевняв, що прямує у вiдрядження, а мешканець Iвано-Франкiвщини надав на перевiрку фiктивне посвiдчення iнвалiда.

За усiма фактами прикордонники повiдомили спiвробiтникiв Нацполiцiї. За використання фальшивок чоловiкам загрожує вiдповiдальнiсть за ст. 358 Кримiнального кодексу України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs