В Івано-Франківську визначили переможця грантового конкурсу від Urban Space 100

29.01.2024 10:03   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

У суботу, 27 сiчня, вiдбулися Загальнi збори спiвзасновникiв Urban Space 100. Про це повiдомили на сторiнцi самого закладу, iнформує Фiртка.

Цього разу Urban Space 100 отримав десять заявок на участь в ґрантовому конкурсi, серед яких учасники зборiв вирiшили пiдтримати один проєкт:

«Засоби радiоелектронної боротьби (РЕБ): мультичастотнi системи подавлення сигналу для захисту особового складу вiйськових та технiки» вiд координацiйного центру Save Ukraine Now.

Одним iз прiоритетних запитiв вiйськових є засоби радiоелектронної боротьби (РЕБ), а саме радiозавади для ворожих дронiв.

Однак бiльшiсть наявних на ринку товарiв працюють на однiй частотi й ворог швидко переналаштовує свої дрони, коли зауважує роботу РЕБ на певнiй дiлянцi фронту.

Save Ukraine Now спiльно iз розробниками та вiйськовими Прикарпаття з 10 окремої гiрсько-штурмової бригади складають РЕБ вiдповiдно до запиту вiйськових на певнiй дiлянцi фронту.

На ґрантовi кошти органiзатори закуплять матерiали для мультичастотної системи РЕБ та пiдготують тi елементи системи, яку можна зробити в тилу та скоротити етапи збiрки для вiйськових.

"Нагадаємо, що 80% чистого прибутку Урбану йде на реалiзацiю громадських проєктiв. За 9 рокiв iснування ми пiдтримали 163 проєкти на загальну суму 7 148 259 гривень. Громадський ресторан Urban Space 100 є одним з проєктiв Тепле Мiсто", - додали в Urban Space 100.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka