Оголошено тендер на прибирання зупинок у Франківську за 1 млн грн

28.01.2024 19:55   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

Управлiння транспорту та зв’язку Iвано-Франкiвської мiської ради оголосило тендер на обслуговування зупинок з очiкуваною вартiстю 1 млн грн.

Вiдповiдна iнформацiя розмiщена на сайтi публiчних закупiвель “Прозорро”. Йде мова про два лоти з сумами 447 490,00 грн та 598 930,00 грн. Загальна очiкувана вартiсть – 1 046 420,00 грн.

Кiнцевий термiн подання тендерних пропозицiй – 2 лютого 2024 року. Дата виконання робiт – 1 березня —  31 грудня 2024 року.

У документацiї вказана кiлькiсть зупинок, якi потребують обслуговування – прибирання. Лот 1 – 75, лот 2 – 87.

Якi послуги має виконати переможець?

Прибирати урни на зупинках та вивозити смiття не менше одного разу на день. Прибирати зупинки вiд снiгу в зимовий перiод. Посипати пiском або сiллю територiї зупинок та прилеглої територiї в зимовий перiод (навколо зупинки – периметр 4 м).

Знiмати незаконно встановлену рекламу на каркасi та елементах зупинок, пiдмiтати зупинки та прилеглої територiї навколо зупинки периметр 4 м, мити iнформацiйнi таблички, iнформацiйнi тумби та електроннi табло не менше одного разу на тиждень.

А також потрiбно виконувати рiзного роду дрiбнi ремонтнi роботи й вiдправляти фотозвiти про виявлення поломок та виконання послуг по прибиранню (на вимогу замовника). Прибирання повинне здiйснюватися щодня.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator