На Прикарпатті посиденьки за чаркою закінчились вбивством

26.01.2024 13:34   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Завдав удар ножем у шию: полiцейськi Iвано-Франкiвщини оперативно встановили та затримали зловмисника. Про це повiдомили у полiцiї Iвано-Франкiвської областi, передає видання Фiртка.

Так, 25 сiчня на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення вiд мешканця села Спас, Калуського району, який виявив бiля тамтешнього магазину односельця з ножовим пораненням. Потерпiлий помер до приїзду швидкої допомоги.

На мiсце одразу виїхали слiдчi та спецiалiсти-кримiналiсти Слiдчого управлiння ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi, оперативники управлiння Карного розшуку обласної полiцiї, а також слiдчо-оперативна група.

Правоохоронцi з’ясували, що до скоєння злочину причетний 21-рiчний мешканець с. Нижнiй Струтинь, Рожнятiвської ТГ. Слiдчi встановили, що фiгурант розпивав з 53-рiчним потерпiлим, мешканцем с. Спас, спиртнi напої. Мiж ними виник словесний конфлiкт, пiд час якого фiгурант нанiс ножове поранення в область шиї потерпiлому, вiд якого вiн невдовзi помер.

Так, 21-рiчного правопорушника виявили та затримали в процесуальному порядку неподалiк вiд мiсця подiї. Також виявлено та вилучено речовi докази.

"За цим фактом слiдчi Слiдчого управлiння обласної полiцiї невiдкладно внесли вiдомостi до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримiнального кодексу України. Наразi вирiшується питання про повiдомлення пiдозри та обрання запобiжного заходу", - йдеться у дописi.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka