На Донеччині загинув прикарпатець Володимир Брич: незадовго до загибелі захисник організував збір на антидронову рушницю

25.01.2024 18:16   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

 

Володимир Брич загинув 21 січня на Донецькому напрямку під час штурму. Як зазначають, до війська захисник пішов сам в перший день війни. Незадовго до загибелі захисник організував збір на антидронову рушницю.

"Тоді йому сказали, що це справа молодих "Їдьте додому". Але він хотів захищати свою сім'ю, свою державу, після декількох спроб він все-таки потрапив до війська, де й провів свої останні дні", - йдеться у повідомленні.

Як пише донька захисника Роксолана Родчин його опізнали по фото, яке прислав капелан. Наразі родичі чекають тіло, щоб гідно вшанувати пам'ять загиблого Героя та провести його в останню путь.

 

Читайте також

В Калуші запрацювала сонячна станція для відомого виробника лінолеуму
Водіям, які застрягли в снігових заметах допомагають прикарпатські поліцейські
Прикарпатців попереджають про можливий дефіцит потужності в енергосистемі через похолодання

 

Читайте також

Водіям, які застрягли в снігових заметах допомагають прикарпатські поліцейські
Прикарпатців попереджають про можливий дефіцит потужності в енергосистемі через похолодання




"Перед смертю ним був організований збір на антидронову рушницю, щоб зберегти життя наших воїнів. Це була його остання воля якою він жив. Ми продовжуємо збір в пам'ять про Героя. Тестя уже не повернути, але можна зберегти життя воїнів, які боронять нашу Україну в окопах", - пише зять захисника.

Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Світла пам'ять Героям України!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka