Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Коли будемо звільняти Крим?

24.01.2024 21:35   Джерело: tenews
Автор : Франківський Новинар

На сьогодні, Крим – це ахіллесова п’ята у москвинській війни. Коли ми звільнено Крим, то для росіян неважлива буде територія Херсонщини, Запоріжчини, та навіть Донеччини і Луганщини. Для того, щоб прискорити звільнення територій, реально потрібно звільнити Кримський півострів. І в цьому напрямку відбуваються достатньо серйозні заходи наших по знищенню інфраструктури військової техніки та особового складу.

Потрібно наголосити, що сьогодні через Крим, через Керченський міст, через військові кораблі, через інші морські судна поставляється до половини озброєння і живої сили, а також паливно-мастильних елементів та іншої військової амуніції на лінію фронту, особливо на Токмакському та Бердянському напрямках. Оскільки фактично Україна частково тримає під вогняним контролем Волноваху завдяки присутності у Вугледарі, то зрозуміло, що той напрямок на залізниці є достатньо важким по постачанню озброєння. Через це Крим є достатньо суттєвою, логістичною складовою у поставках.

Через це, те що ми бачимо, як щодня атакують Крим безпілотники, морські дрони та інші засоби ураження ворожих об’єктів на півострові, руйнує їх військову інфраструктуру, знищує техніку та особовий склад, а також руйнує логістичні шляхи доставки техніки на материкову частину України.

Це вкрай важливо у війні. Зрозуміло, що достатньо багато використовується ракет великої дальності від наших західних партнерів, які поставлені нам за умов використання тільки не на території московії, а так як Крим – це Україна, тому й заборони використання зброї від США та європейських країн – немає.

Вкотре наголошую, що нам потрібно нарощувати об'єми виробництва власної зброї та ракет. Я є абсолютним прихильником того, що війна повинна переходити на територію ворога, тому що воювати тільки на власній території – це фактично піддавати руйнації та знищенню української інфраструктури. Через це, переведення бойових дій на територію московії є вкрай важливим етапом у війні. І знову – таки – виконувати домашнє завдання: маємо мати свої ракети, потужні безпілотні літальні апарати, потужну артилерію і армію.

Однак Крим залишається невід'ємною частиною суверенної та незалежної України. Україна завжди повертає своє. 

Павло Жебрівський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tenews