Через email-розсилку намагається посіяти паніку серед українців - СБУ викрила російську ІПСО

23.01.2024 21:55   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Служба безпеки України попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електроннi адреси українцiв, у тому числi представникiв органiв державної влади та приватних компанiй, пише Фiртка iз посиланням на СБУ.

Вона здiйснюється iз великої кiлькостi електронних скриньок, якi перед тим були зламанi росiйськими хакерами. Розсилка має всi ознаки цiлеспрямованої iнформацiйно-психологiчної операцiї.

У листах пропонується спiвпраця з росiйськими спецслужбами за винагороду. Таким чином ворог вкотре намагається дестабiлiзувати ситуацiю всерединi нашої країни.

СБУ вже заблокувала частину адрес, з яких здiйснюється вказана розсилка, та закликає українцiв не реагувати на повiдомлення такого типу.

Нагадуємо, що за передачу iнформацiї про ЗСУ, обʼєкти критичної iнфраструктури та будь-який iнший рiзновид спiвпрацi з ворогом передбачена кримiнальна вiдповiдальнiсть. Також подiбнi злочини можуть класифiкуватися як державна зрада.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka