Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

На Прикарпатті автівка зіткнулася з поїздом – водій легківки помер

22.01.2024 17:29   Джерело: informator
Автор : Франківський Новинар

популярне


Смертельна аварiя на Прикарпаттi: полiцейськi встановлюють обставини зiткнення пасажирського поїзда та легковика.

Про це iнформує полiцiя Iвано-Франкiвської областi.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Ямницькiй ТГ. Вiд отриманих травм водiй помер у лiкарнi.

Подiя мала мiсце 20 сiчня близько 17:30 на переїздi залiзничного сполучення Єзупiль – Ямниця, поблизу села Ямниця. Як попередньо встановили правоохоронцi, 68 - рiчний водiй автомобiля «Renault Kangoo», мiсцевий мешканець, здiйснюючи рух проїзною частиною, проiгнорував заборонний сигнал свiтлофора i виїхав на залiзничний переїзд.

Опiсля допустив зiткнення iз рухомим складом пасажирського потяга, сполученням Чернiвцi – Полтава. Останнiм керував машинiст, 1971 року народження, мешканець Львiвщини.

Внаслiдок дорожньо-транспортної пригоди водiя легковика доставлено до лiкарнi, однак вiд отриманих травм вiн помер.

Слiдчi полiцiї внесли вiдомостi до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за частиною 2 статтi 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами) Кримiнального кодексу України.

Усi обставини та причини, що призвели до трагедiї з’ясовують правоохоронцi у рамках розпочатого досудового розслiдування.

"Правоохоронцi звертаються до громадян та просять бути максимально уважними та обережними наближаючись до залiзничних колiй.

Полiцiя закликає громадян перетинати залiзничнi переїзди та переходи тiльки у дозволених мiсцях, переконавшись у вiдсутностi потяга.

Наближаючись до залiзничного переїзду, громадяни повиннi уважно стежити за свiтловою i звуковою сигналiзацiєю, а також положенням шлагбаумiв.

Переходити через колiї дозволяється тiльки, якщо вiдкрито шлагбаум. Пам'ятайте залiзничнi колiї є зоною пiдвищеної небезпеки", - зазначено у дописi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator