Рада оборони області не дозволила відновити курсування комунального транспорту під час повітряної тривоги в Івано-Франківську

20.01.2024 21:00   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

Рада оборони областi не дозволила вiдновити курсування комунального транспорту пiд час повiтряної тривоги в Iвано-Франкiвську. Про це розповiв в ефiрi мiський голова Руслан Марцiнкiв.

“Ми декiлька разiва зверталися до обласної влади, ВЦА. На жаль, немає розумiння. Хоча, до честi голови ОВА, вона розумiє цю проблему, але, на жаль, вiдповiдальнiсть нiхто не хоче брати за роботу громадського транспорту. Ми працюємо над тим, щоб знайти якесь рiшення”, – розповiв мiський голова.

Також вiн додав, що мiська влада зверталася про перенесення блокпоста на мостi на Пасiчну. Поки що результату це не дало.

У телеграм-каналi голова запитує, чи має курсувати транспорт пiд час тривоги. Наразi 69% вiдповiли “так”.

Рада оборони у 2022 роцi заборонила в Iвано-Франкiвську курсування громадського транспорту пiд час тривоги. Однак зупиняється лише комунальний транспорт – жовтi маршрутки продовжують рух.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator