Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

Мешканка Прикарпаття відправила декілька інтимних відео через Telegram - суд визнав винною у розповсюдження продукції порнографічного характеру

19.01.2024 22:46   Джерело: informator
Автор : Франківський Новинар

На Франкiвщинi суд визнав винною жiнку, яка вiдправила через Telegram свої iнтимнi вiдео.  Її дiї класифiкували як розповсюдження продукцiї порнографiчного характеру та призначили штраф.

Пише Iнформатор, покликаючись на єдиний державного реєстру судових рiшень.

У матерiалах зазначено, що жiнка зняла два вiдео порнографiчного характеру, де зображено вчинення нею статевого акту, спiльно з чоловiком.

23 грудня минулого року жiнка надiслала вiдео з назвою “Video 1.mр4” тривалiстю 33 секунди та “Video 3.mр4” тривалiстю 34 секунди користувачу, з яким вона спiлкувалась. Згiдно висновку експерта цi вiдео мiстять ознаки порнографiчного характеру.

Пiд час судового засiданнi прокурор уклав з авторкою вiдео угоду про визнання її вини. Жiнку зобов’язали сплатити штраф у розмiрi 34 тис. грн.

Оптичний диск з вiдеозаписом порнографiчного характеру визнали знаряддям злочину. Суд постановив конфiскувати його у власнiсть держави.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator