Стань перемогою! 71-ша окрема єгерська бригада ДШВ запрошує до своїх лав

19.01.2024 12:37   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

71-ша окрема єгерська бригада була створена одразу пiсля початку широкомасштабного вторгнення росiян. Першi її пiдроздiли вступили у бiй вже через два мiсяцi. Вiдтодi загони бригади громили ворога на Донеччинi, Луганщинi, Харкiвщинi та Запорiжжi.

“Гасло immitis – безжальнi – нашi воїни доводили не раз. Шеврони – спочатку  iз вепром, потiм iз Семарглом – наводили жах на ворога, були випадки, коли росiяни кидали позицiї лише дiзнавшись, що проти них стоїть бригада єгерiв”, – каже начальник служби зв’язкiв з громадськiстю 71-ї бригади Олег Гулик.

Через пiвроку пiсля створення пiдроздiл перейшов у пiдпорядкування Десантно-штурмових вiйськ i його бiйцi воювали на найгарячiших дiлянках фронту.

null

71-ша бригада вiдзначилася у битвах за Бахмут, Часiв Яр, Роботине, Вербове, Новопрокопiвку та Авдiївку. За це пiдроздiл був нагороджений бойовим прапором та  стрiчкою “За мужнiсть та вiдвагу”.

Тож стань перемогою! Долучайся до лав 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews