Поліція вилучила у прикарпатця незаконну зброю, якою він погрожував вбивством

12.01.2024 21:17   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Полiцiя Коломийщини пiд час вiдпрацювання виклику про домашнє насильство виявила у кривдника ряд заборонених предметiв. Про це повiдомляє Головне управлiння полiцiї в Iвано-Франкiвськiй областi.

Минулих вихiдних у полiцiю щодо протиправних дiй з боку колишнього чоловiка повiдомила мешканка села Рунгури, що у Печенiжинськiй ТГ. Жiнка скаржилася на чоловiка, який дебоширив, лякав та погрожував їй вбивством.

Пiд час опрацювання виклику щодо вчинення домашнього насильства спiвробiтники полiцiї виявили у будинку 57-рiчного кривдника ряд заборонених предметiв. Серед них: гладкоствольна мисливська рушниця, 10 боєприпасiв до малокалiберної гвинтiвки, 10 заряджених пиж-контейнерiв до гладкоствольної мисливської зброї, 14 боєприпасiв до пiстолета "Макарова", три боєприпаси до автоматичної вогнепальної зброї, пристрiй для спорядження пиж-контейнерiв, банки iз порохом.

Жодних дозвiльних документiв на виявленi речi у правопорушника не було.

Слiдчi вилучили незаконнi знахiдки та направили на проведення експертних дослiджень. Наразi полiцейськi з’ясовують обставини, за яких зброя потрапила до домашнього кривдника та мету її зберiгання.

Дiї фiгуранта полiцейськi квалiфiкували за двома статтями: за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зi зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримiнального кодексу України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka