Партизани проникли у частину Росгвардії в Москві

11.01.2024 18:38   Джерело: unian
Опубліковано : Франківський Новинар

Партизани руху "АТЕШ" успiшно проникли у частину Росгвардiї, розташовану в Москвi. Як зазначається у Телеграм-каналi партизанського руху, агенти провели черговий успiшний нiчний рейд вулицями Москви.

"Цього разу нам на очi потрапила частина Росгвардiї, що розташована на вул. Проектований проїзд 4579, 56. Координати: 55.581100, 37.608922", - йдеться у повiдомленнi.

Агентам вдалося проникнути в частину i вiдзняти кiлька цiкавих матерiалiв. Вони вже переданi Силам оборони України на вивчення. На кадрах видно, що противник намагається вживати хоч якихось захисних заходiв у виглядi патрулiв по периметру частини. Водночас партизани наголошують, що жоднi патрулi не зможуть уберегти вiйськовi частини вiд їхнiх очей i вух.

Будівля частини / АТЕШ

"I якщо в противника не виходить цього робити в самiй столицi, то що вже говорити про окупованi територiї", - додали у партизанському русi.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: unian