Герой України з Прикарпаття Василь Боєчко отримав сертифікат на житло

10.01.2024 20:17   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

У межах iнiцiативи очiльника держави щодо забезпечення житлом вiйськовослужбовцiв, якi вiдзначенi звання Героїв України, Володимир Зеленський вручив сертифiкати на квартири.

Про це на своїй Facebook-сторiнцi повiдомила голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук, передає Фiртка.

Їх отримали чиннi вiйськовослужбовцi та родини полеглих захисникiв.

"Серед присутнiх був наш земляк – капiтан Василь Боєчко, командир реактивної артилерiйськi батареї 128 ОШБр ЗСУ. Оборонець на захист країни став ще за часiв АТО. У першi тижнi повномасштабної вiйни стояв на оборонi Київщини.

За особисту мужнiсть та героїзм, виявленi у захистi територiальної цiлiсностi країни, вiрнiсть вiйськовiй присязi у березнi 2022 року удостоєний звання Героя України з врученням ордена «Золота Зiрка»", - пiдкреслила Свiтлана Онищук.

Загалом цього разу сертифiкати на житло вручили 13 вiйськовослужбовцям та 16 родинам загиблих воїнiв.

"Незалежна та сильна Україна завжди буде вдячною кожному, хто бився заради неї, кожному, хто працював заради неї, кожному, хто може сказати, що українське життя – це його здобуток, його результат", - сказав Володимир Зеленський пiд час церемонiї вручення сертифiкатiв.

Нагадаємо, що вiдповiдно до iнiцiативи Президента всiм українським воїнам рядового та офiцерського складу, яким iз початку повномасштабного росiйського вторгнення надавали звання Героя України, та членам родин тих, хто вiдзначений цього звання посмертно, держава надасть житло.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka