Угрупування, що розповсюджувало наркотичні речовини, викрили та знешкодили на Прикарпатті

05.01.2024 19:59   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Полiцейськi знешкодили два злочиннi угруповання, якi розповсюджували наркотичнi речовини на територiї захiдних областей. Про це повiдомляє Нацiональна полiцiя.

Оперативники управлiння стратегiчних розслiдувань в Рiвненькiй областi задокументували протиправну дiяльнiсть злочинної групи у складi шести осiб. У двох нарколабораторiях її учасники виготовляти метамфетамiн i збували на територiї мiста Рiвне та регiону.

Ще один канал розповсюдження наркотикiв перекрили оперативники управлiння стратегiчних розслiдувань в Iвано-Франкiвськiй областi. Органiзувала наркотрафiк до СIЗО 29-рiчна так звана «смотряща за камерою».

Фiгурантка залучила до протиправної дiяльностi свою спiвкамерницю та ще трьох осiб iз волi. Останнi передавали наркотичнi речовини до установи у виглядi передач, ховаючи їх у товари загального вжитку, засоби гiгiєни та харчовi продукти. Пiсля отримання посилок органiзаторка угруповання розповсюджувала «товар» серед iнших ув’язнених за готiвку.

Загалом, 11 фiгурантам двох угруповань - органiзаторам та спiвучасникам - спiвробiтниками слiдчих пiдроздiлiв ГУНП в Рiвненськiй та Iвано-Франкiвськiй областях було повiдомлено про пiдозру.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka