Обдаровані лижники з Прикарпаття візьмуть участь у юнацьких Олімпійських іграх

24.12.2023 21:23   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

Жанна Глухова, Микола Смик, Василь Бухонко i Ростислав Кiращук є вихованцями Iвано-Франкiвської комплексної дитячої юнацької спортивної школи та вiзьмуть участь у IV Зимових Юнацьких Олiмпiйських iграх 2024 року в Канвондо, Республiка Корея.

Кожен з чотирьох  вихованецiв Iвано-Франкiвської комплексної дитячої юнацької спортивної школи активно готується до майбутнiх змагань.

“Варто вiдзначити, що Жанна Глухова та Микола Смик є спортсменами основного складу ДЦОП ЗВС, якi мають змогу впродовж усього року за державнi кошти проводити якiсну пiдготовку не лише в Українi, а й закордоном”, – зазначили в Державному центрi олiмпiйської пiдготовки iз зимових видiв спорту.

Нещодавно 16-рiчна Жанна Глухова, представляючи Прикарпаття на Iнтерконтинентальному Кубку зi стрибкiв на лижах з трамплiна, посiла сьоме мiсце. Її вражаючi стрибки на 80 м i 82,5 м принесли високий рейтинг та дозволили їй виступити на Кубку свiту.

Навички стрибкiв на лижах з трамплiна вихованцi отримують лише в спецiалiзованих школах, зокрема у Ворохтi та Верховинi на Прикарпаттi, а також у Кременцi на Тернопiльщинi.

Четверо обдарованих лижників з Прикарпаття візьмуть участь у юнацьких Олімпійських іграх

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator