Внаслідок смертельної аварії на Косівщині загинула пасажирка: водія госпіталізували до лікарні

21.12.2023 21:17   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У середу, 20 грудня, близько 15 години надiйшло повiдомлення на лiнiю «102» про дорожньо-транспортну пригоду у Рожнiвськiй територiальнiй громадi.

Про це пише Фiртка з посиланням на полiцiю в областi.

На мiсцi дорожньо-транспортної пригоди полiцейськi з’ясували, що водiй автомобiля «Нiссан Альмера», 50-рiчний мешканець села Кобаки, рухаючись в село Рожнiв, на заокругленiй дiлянцi дороги, не обрав безпечної швидкостi руху, не справився з керуванням та виїхав автомобiлем за межi проїзної частини дороги. Опiсля, допустив наїзд на дерево.

У результатi автопригоди, 54-рiчна пасажирка, мешканка села Кобаки вiд отриманих травм померла на мiсцi.

За фактом автопригоди розпочато кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримiнального кодексу України.

"Водiї, обирайте безпечну швидкiсть та дистанцiю руху, враховуйте обмежену видимiсть, зокрема у темну пору доби, а також стан дорожнього покриття. Уникайте рiзкого гальмування, маневрування i в жодному разi не сiдайте за кермо у станi алкогольного сп’янiння", - йдеться в дописi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka