Стало відомо, де ТЦК в областях масово проводить рейди

20.12.2023 10:15   Джерело: gsminfo
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


В той час як Верховна Рада України шукає новi законодавцi рiшення для посилення мобiлiзацiї, Територiальнi центри комплектування та соцiального захисту посилюють свої рейди в мiсцях скупчення людей. 

Про це масово повiдомляють телеграм канали, передають GSMinfo

Що вiдомо? Цього разу пiд прицiлом ТЦК опинилися громадськi мiсця в таких великих мiстах України як Одеса та Львiв. 

  • Вiдомо, що у Львовi представники Територiальних центрiв комплектування та соцiального захисту завiтали до торгово-розважального центру “Форум”, що в центрi мiста. На вiдео, що оприлюднили в телеграм каналах, чiтко видно, що вони спiлкуються за кiлькома молодими людьми. Але панiки серед вiдвiдувачiв торговельного центру не спостерiгається. 
  • В Одесi ТЦК теж провели облаву на торгово-розважальнi центри, а також на спортзали. Однак назви цих громадських мiсць не згадується. Натомiсть на вiдео чiтко видно, як представники Територiальних центрiв комплектування та соцiального захисту в повному екiпiруваннi розосередились по залу торговому центру, шукаючи “жертв”, яким вручать повiстки. 
  • Якщо у Львовi особливо не зреагували на рейди представникiв ТЦК, то в Одеському спортивному залi їх зустрiли непривiтно. Однак це зовсiм не заважало роботi вiйськових. 

При цьому iнодi подiбнi рейди виходять за межi розумного. Для прикладу, днями у львiвськiй областi чоловiк, який представився вiйськовим, посперечався зi священником та погрожував йому повiсткою. 

Нагадаємо, що днями секретар РНБО України Олексiй Данiлов заявив про пошук нових iнiцiатив, якi дозволять мобiлiзовувати бiльше людей до лав ЗСУ. Такi дi бiльше пов’язанi не стiльки з нестачею людей, скiльки з необхiднiстю ротацiї тих вiйськових якi перебувають на передових позицiях з початку повномасштабного вторгнення, а то й ранiше, адже багатьох вiйськових вторгнення окупантiв застало в окопах на Донбасi. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gsminfo