Уродженець Закарпаття вчинив розбійний напад на прикарпатку: поліцейські оперативно розшукали зловмисника

13.12.2023 18:26   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Уродженець Закарпаття вчинив розбiйний напад на прикарпатку: полiцейськi оперативно розшукали зловмисника. Про це повiдомляє Фiртка з посиланням на полiцiю областi.

Вдосвiта на вулицi фiгурант, вдаривши потерпiлу, заволодiв мобiльним телефоном та її особистими речами. Пiсля скоєного втiк. Зловмисника оперативно затримали спiвробiтники карного розшуку Тисменицького ВП.

Подiя сталася в одному iз сiл Загвiздянської територiальної громади. На автобуснiй зупинцi до 49-рiчної жiнки пiдiйшов невiдомий. Чоловiк почав погрожувати ножем та вдарив потерпiлу в обличчя. Опiсля нападник заволодiв мобiльним телефоном та гаманцем жiнки, пiсля чого втiк.

За лiченi години оперативники карного розшуку Тисменицького вiддiлення полiцiї затримали нападника в Iвано-Франкiвську. Йдеться про 32-рiчного уродженця Закарпаття. Затриманий ранiше притягувався до кримiнальної вiдповiдальностi за вчинення грабежу.

При поверхневому оглядi у зловмисника виявили викраденi речi. Дiї фiгуранта слiдчi квалiфiкували за ч. 4 ст. 187 (Розбiй, вчинений в умовах воєнного стану) Кримiнального кодексу України. Йому уже повiдомили про пiдозру, невдовзi суд обере запобiжний захiд.

Санкцiя статтi передбачає покарання у виглядi позбавлення волi на строк вiд восьми до п'ятнадцяти рокiв iз конфiскацiєю майна.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka