Деталі вбивства немовляти на Прикарпатті

12.12.2023 21:43   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

Сьогоднi, 12 грудня, на Прикарпаттi обрали запобiжний захiд 18-рiчнiй мамi, яку пiдозрюють у вбивствi новонародженої дитини.

Повiдомляє Iнформатор з посиланням на пресслужбу Калуського мiськрайонного суду Iвано-Франкiвської областi.

Суд задовiльнив клопотання прокуратури та обрав запобiжний захiд дiвчинi – цiлодобовий домашнiй арешт. Фiгурантцi ранiше повiдомили про пiдозру в умисному вбивствi своєї новонародженої дитини за ст.117 Кримiнального кодексу України.

Шокуючий iнцидент стався 5 грудня в селi Кропивник. Бiля будинку чоловiк знайшов тiло дитини.

Відтак, переконавшись, що хлопчик не подає ознак життя, запхала його в поліетиленовий пакет, винесла з будинку та викинула.
Тіло немовляти 5 грудня знайшов на своєму подвір’ї мешканець села Кропивник. Як з’ясували правоохоронці, породілля – жителька цього ж села, яка приховувала свою вагітність від родичів та на обліку в медичному закладі не перебувала. Досудове розслідування здійснюють слідчі Калуського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Згодом з’ясували, що пiдозрювана у вбивствi приховувала свою вагiтнiсть. Народила дитину сама. Вдарила дитину по головi, помiстила в пакет i вiднесла на вулицю.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator