Трагедія на Калущині: виявили бездиханне тіло немовляти

07.12.2023 09:26   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Прикарпатськi правоохоронцi встановлюють обставини смертi новонародженої дитини. Про це повiдомила полiцiя областi.

Тiло немовляти виявили в Калуському районi. Правоохоронцi розпочали кримiнальне провадження, встановлюють всi обставини смертi дитини.

5 грудня на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення вiд мешканця села Кропивник. Чоловiк повiдомив, що поблизу свого будинку виявив тiло новонародженої дитини.

На мiсце одразу виїхали керiвництво, слiдчi обласної полiцiї, спiвробiтники Калуського вiддiлу полiцiї, ювенальнi полiцейськi та всi профiльнi служби.

Правоохоронцi провели першочерговi слiдчi дiї, вилучили речовi докази. Тiло дитини направили на проведення експертизи задля встановлення причини смертi, призначено ряд експертиз.

Наразi полiцейськi проводять розшуковi заходи щодо встановлення матерi дитини.

Слiдчi розпочали кримiнальне провадження. Попередня квалiфiкацiя - ч. 1 ст. 117 Кримiнального кодексу України (Умисне вбивство матiр'ю своєї новонародженої дитини пiд час пологiв або вiдразу пiсля пологiв).

"Полiцiя Прикарпаття звертається до всiх, кому вiдома будь-яка iнформацiя про обставини цiєї подiї, телефонуйте за номером "102". Анонiмнiсть гарантуємо", - йдеться у дописi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka