Скільки сьогодні у Івано-Франківську коштують мандарини?

05.12.2023 18:14   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Мандарини давно стали символом новорiчних свят. Щороку перед новорiчними святами їх завозять на продуктовi ринки, в супермаркети та овочевi лавки. Тож скiльки коштують мандаринки в Iвано-Франкiвську? Дiзнавався Iнформатор.

На ринку мiста мандаринок надзвичайно багато. Є рiзнi сорти – з кiсточками так i без, солодкi, кислi, рiзних розмiрiв. Бiльшi мандарини – з Грецiї, також можна знайти з Туреччини, Iспанiї – вони переважно маленькi.

Цiни також рiзнi – все залежить вiд сорту та країни походження. За грецькi мандарини потрiбно вiддати вiд 75 до 120 гривень за кiлограм.

Iспанськi коштують 80-90 гривень за кiлограм. За солодкi клементини та без кiсточок потрiбно буде заплатити в межах 100 гривень за кiлограм.

У супермаркетi “Сiльпо” ми застали не багато мандаринок. Нам сказав продавець, їх всiх розкупили. Вартiсть у супермаркетi становить вiд 39,99 гривень до понад 100 гривень за кiлограм.

Минулого року журналiсти теж дослiджували, скiльки коштували мандарини. Так, на ринку клементини можна було купити за 75-85 грн. Маленькi солодкi мандарини коштували 85 грн. Смачнi цитрусовi з Iспанiї – 95 грн за кiлограм. Мандарини першого ґатунку в “Сiльпо” коштував 65 грн, в “АТБ” –  64,95 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator