Зґвалтування та вбивство 9-річної дівчинки у Кутах на Прикарпатті - справу скерували до суду

05.12.2023 09:25   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Iвано-Франкiвська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жителя Косiвського району за фактом зґвалтування та вбивства 9-рiчної дiвчинки (ч. 6 ст. 152, п.п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 КК України), повiдомила пресслужба обласної прокуратури.

Нагадаємо, 18 червня знайшли зґвалтованою i задушеною 9-рiчну дiвчинку. В ходi досудового розслiдування встановлено, що до злочину причетний 34-рiчний родич загиблої - повідомляє Курс.

За кiлька годин пiдозрюваного, ранiше судимого за злочини проти статевої недоторканостi та проти власностi, затримали у Кутах. Вiн зiзнався у скоєному.

За даними слiдства, того дня дитина близько 15 години вийшла з дому до сестри, а слiдом за нею попрямував 34-рiчний родич, який гостював у її батька. Дорогою чоловiк, користуючись тим, що дiвчинка його добре знає та довiряє, запропонував скоротити шлях.

Вiн заманив дiвчинку у залiснену дiлянку поблизу рiчки, а там змусив її роздягнутися, побив, зґвалтував та задушив. Вже ввечерi правоохоронцi виявили тiло дитини неподалiк рiчки Черемош.

До суду скерували справу про зґвалтування та вбивство 9-річної дівчинки у  Кутах | Курс

Суд обрав пiдозрюваному запобiжний захiд у виглядi тримання пiд вартою без права внесення застави.

Досудове розслiдування здiйснювали слiдчi СУ ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs