Нетверезий керманич, який побив військового у Тлумачі, попросив вибачення: розкаявся після візиту СБУ

01.12.2023 21:46   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

У Тлумачi 30 листопада пiд час конфлiкту на дорозi нетверезий керманич побив вiйськового Iгоря Федорака. Вiдео бiйки очевидиця опублiкувала у соцмережi.

На вiдео видно, як чоловiк словесно ображає та б'є вiйськового. Очевидцi викликали полiцiю. 

Згодом на мiсце прибули правоохоронцi, якi з'ясували, що нападник втiк з мiсця подiї. Як встановили, фiгурант — 1983 року народження. Його притягнули до адмiнiстративної вiдповiдальностi за ст. 130 "Керування транспортними засобами особами, якi перебувають у станi алкогольного сп'янiння".

Уже сьогоднi, 1 грудня, з’явилося вiдео, на якому чоловiк просить вибачення за свiй вчинок. З контексту розмови зрозумiло, що вiдео знiмають пiсля розмови чоловiка зi Службою безпеки України.

"Нiколи ще менi не було так соромно, як за вчинок, який трапився вчора (30 листопада — ред.). Я був у станi алкогольного сп'янiння та не подумав про наслiдки. Тепер я усвiдомив, що натворив.

Хочу попросити пробачення у вiйськового Iгоря та у всiх українцiв. У нас єдиний ворог — клятий москаль. Нам треба об'єднуватись. Ще раз прошу вибачення", — сказав чоловiк.

Як стало вiдомо редакцiї, за фактом подiї, яка мала мiсце на вулицi Макуха у Тлумачi, правоохоронцi внесли вiдомостi в Єдиний реєстр досудових розслiдувань за ч. 1 ст. 296 "Хулiганство" Кримiнального кодексу України.

У межах зареєстрованого провадження встановлюють всi обставини подiї. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka