Ще одна подія за участі нетверезих на транспорті: квадроцикл з водієм напідпитку перекинувся у кювет

28.11.2023 21:15   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

7 листопада близько 22:00 у Тлумацькiй громадi перекинувся квадроцикл з нетверезим водiєм. Знадобилась допомога надзвичайникiв, щоб вивiльнити його з пiд транспорту.

Як розповiла Галцi речниця головного управлiння ДСНС в Iвано-Франкiвськiй областi Христина Перцович, квадроцикл перекинувся у кювет на дорозi мiж Клубiвцями та Тлумачем.

У Нацполiцiї Iвано-Франкiвської області повiдомили, що у ДТП не було потерпiлих. Також до мiсця подiї направили рятувальникiв, якi вивiльнили чоловiка з пiд квадроцикла.

Як встановили правоохоронцi, водiй квадроцикла був нетверезий. Полiцiянти склали адмiнiстративнi протоколи по 130 та 124 КУпАП.

Довiдково:

Ст. 124 КУпАП, Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобiв, вантажу, автомобiльних дорiг, вулиць, залiзничних переїздiв, дорожнiх споруд чи iншого майна.

Ст. 130 КУпАП, керування транспортними засоби або суднами особами, якi перебувають у станi алкогольного, наркотичного чи iншого сп’янiння або пiд впливом лiкарських препаратiв, що знижують їх увагу та швидкiсть реакцiї.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka