В Україні вирує негода – перекриті автодороги та знеструмлені населені пункти

28.11.2023 08:15   Джерело: Правий Берег
Опубліковано : Франківський Новинар

На 14 автодорогах перекрито рух транспорту, у 16 ​​знеструмлені населені пункти.

Оперативну інформацію про подолання наслідків негоди опублікував у Телеграмі міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Одеська область: найскладніша ситуація на півночі та півдні регіону: снігові перемети сягають півтора метра. До ліквідації наслідків негоди залучені рятувальники, поліцейські, нацгвардійці, прикордонники.

Поблизу села Удобне прикордонники з автобусів евакуювали 42 людини, зокрема 10 дітей. За допомогою снігоходу на трасі Ізмаїл-Рені рятувальники вивезли 6 осіб.

Буксовано понад 500 автомобілів, зокрема 14 автобусів та 12 автомобілів екстреної допомоги.
Надано допомогу 1624 особам, зокрема 93 дітям. Із ознаками переохолодження до медиків звернулися 6 осіб.

Миколаївська область: перекрито рух на 10 ділянках доріг, перемети сягають 2 метри. Підрозділи ДСНС залучалися до ліквідації наслідків негоди 49 разів, 75 автомобілів відбуксовано.

Черкаська область: поблизу міста Кам’янка ускладнено рух. Поліцейські організували рух транспорту в реверсному режимі, близько 40 вантажних автомобілів зупинено на відстій. Рятувальники розгорнули пересувні пункти обігріву.

Кіровоградська область: поблизу села Велика Виска ліквідовано затор, на узбіччі стоїть 30 вантажних автомобілів. Відбуксовано 164 транспортні засоби, 293 людям надано допомогу.

Наслідки негоди: загалом на території України знеструмлено 2019 населених пунктів у 16 ​​регіонах, 1370 вантажних транспортних засобів перебувають у місцях тимчасового відпочинку, відбуксовано 840 автомобілів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий Берег