Міжнародні організації передали необхідні речі для облаштування укриттів в закладах освіти на Івано-Франківщині

07.11.2023 21:57   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Міжнародні організації передали освітнім закладам на Прикарпатті все необхідне для укриттів. Про це повiдомила голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук.

Для освiтнiх закладiв кожної громади передали набори засобiв гiгiєни. Також опорним школам та закладам, де навчається велика кiлькiсть дiтей, а ще громадам, якi обмеженi у фiнансовому ресурсi, надали технiку (обiгрiвачi, осушувачi повiтря тощо), кулери для води та ємностi, меблi, аптечки й вогнегасники.

Отримає допомогу для укриттiв i Тлумацька мiська громада, освiтня мережа якої налiчує 18 шкiл, 3 садочки та 2 заклади позашкiльної освiти. Усi вчаться в очному режимi, тому постiйно є потреба в належному їхньому утриманнi.

“У час вiйни питання безпеки дiтей – серед прiоритетiв як обласноi влади, так i громад. Тому маємо спiльно подбати про безпечний простiр для навчання”, — йдеться в повiдомленнi.

Допомогу надали двi мiжнароднi органiзацiї — Юнiсеф та Save the children.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs