"Опілля" готує справжнє свято – налаштовуйтесь зустрічати "Різдвяне" у новому форматі

01.11.2023 20:38   Джерело: ГазетаМісто
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


До цього зимового сезону тернопiльська пивоварня «Опiлля» готує шанувальникам хмiльного особливий подарунок – пиво справжнього свята “Рiздвяне” у новому форматi. Зустрiчати новинку налаштовуйтесь уже в листопадi.

Смак «Опiлля» – це щоденно втiлена в високоякiсному напої традицiя пивоварiння шляхом роздiльного бродiння iз виключно натуральних складникiв. Тому пиво «Опiлля», як i вся продукцiя броварнi, – справжнє. А раз на рiк справжнє пиво «Опiлля» стає ще й винятковим, бо лише на зимовий сезон тернопiльськi броварi варять особливий сорт – “Опiлля Рiздвяне“. Для багатьох в Українi це темне духмяне пиво вже не перший рiк є уособленням зимових свят. “Опiлля Рiздвяне” – це затишок дому з ароматом корицi. “Опiлля Рiздвяне” – це тепло родинної вечерi. “Опiлля Рiздвяне” – це радiснi зустрiчi у компанiї друзiв. Врештi, “Опiлля Рiздвяне” – це i є справжнiй смак свята.

Але «Опiлля» не було б «Опiллям», якби шанувальникам “Рiздвяного” не готувало приємний сюрприз. Цього сезону улюблене зимове пиво вперше отримає новий свiтовий формат – “Рiздвяне” броварня буде розливати також i в пивнi банки.

Тож налаштовуйтесь зустрiчати “Рiздвяне” у новому зручному банковому форматi. Святкову новинку вiд «Опiлля» зможете легко знайти, якщо уважно слiдкуватимете за полицями крамниць iз продукцiєю тернопiльської пивоварнi. Щойно на цих полицях у листопадi з’явиться новинка «Опiлля», одразу її помiтите, бо дух Рiздва, що наближається, помiтний завжди.

Пивовари ж «Опiлля» вже варять традицiйну лiмiтовану зимову серiю пива “Рiздвяне”, щоб, зробивши перший у цьому сезонi довгоочiкуваний ковток зимового банкового пива “Рiздвяне”, Ви задоволено могли сказати: “Справжнє свято!”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГазетаМісто