Заплати онлайн: чому бізнесменам потрібно обрати Fondy

31.10.2023 18:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Швидко, надійно, безпечно — усе це про платіжну платформу Fondy. Вона ідеальна для підприємців та бізнесменів. Наприклад, у вас власний інтернет-магазин. Щоб ваші справи йшли успішно і замовлення зростали, клієнти мають бути задоволені не лише товаром, а й обслуговуванням. А що зараз найбільше цінують покупці, правильно, — час. Fondy дозволяє автоматично приймати платежі онлайн від клієнтів і не витрачати час менеджера компанії для надсилання рахунків на оплату. Тобто, клієнт може розрахуватися банківською карткою онлайн.

А тепер наочно розповімо переваги онлайн-платежів як для підприємців, так і для клієнтів. Ось список:

По-перше — це ЗРУЧНО

Онлайн-платежі дозволяють споживачам здійснювати оплату за товари та послуги в будь-який час і в будь-якому місці, використовуючи комп'ютер, смартфон або планшет.

По-друге — це ЕФЕКТИВНО

Підприємці можуть автоматизувати процеси прийому платежів, щоб збільшити ефективність обслуговування клієнтів.

По-третє — це ВИГІДНО

Прийом онлайн-платежів підвищує імовірність зростання обсягу продажів, оскільки споживачі можуть здійснити покупку негайно, не потребуючи фізичного візиту в магазин або офіс підприємства. Окрім того, онлайн-платежі дозволяють підприємствам працювати з клієнтами по всьому світу. Ви можете приймати платежі в різних валютах, таким чином розширювати «географію» ваших клієнтів.

По-третє — це БЕЗПЕЧНО

Платіжні платформи надійно захищені та мають високий рівень безпеки. Для цього використовують різні методи аутентифікації та шифрування, щоб захистити особисті дані клієнтів та бізнесів.

По-четверте — це ШВИДКО

Обробка онлайн-платежів проводиться набагато швидше, ніж традиційні оплати або банківські перекази. До речі, якщо ви підключені до Fondy, то тут діють оплати картками міжнародних платіжних систем Visa і Mastercard та національними картами Prostir. Також використовуються мобільні гаманці Apple Pay або Google Pay.

Ще одна беззаперечна перевага Fondy - програмний РРО (ПРРО). Дізнатися детальніше можна дізнатися, зайшовши безпосередньо на сайт https://fondy.ua/.

Основні кроки для підключення до прийому платежів через Fondy:

- Перший крок  — ви маєте пройти реєстрацію на платіжній платформі Fondy.

- Другий крок — ви маєте подати фінансові реквізити для виплат — номер розрахункового рахунку в банку чи банківської картки.

- Третій крок —ви можете завантажити документ в особистому кабінеті.

Після цього у Fondy все перевірять, а через кілька днів активує прийом платежів.

Прийом онлайн-платежів є важливою частиною бізнесу у сучасному світі. З Fondy вести власну справу ефективно та просто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews