Прикарпатці з честю та мужністю захищають країну: на війні загинули прикарпатці

28.10.2023 20:32   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


На росiйсько-українськiй вiйнi загинув прикарпатець Михайло Андрiйович. Про це повiдомляє Фiртка з посиланням на мiського голову Долини Iвана Дирiва.

Старший солдат Андрiйович Михайло Миколайович, iнспектор прикордонної служби 3 категорiї – номер обслуги другого вiддiлення iнспекторiв прикордонної служби (на БТР) вiддiлу прикордонної служби 11 прикордонного загону (в/ч 2382).

Загинув 22 жовтня 2023 року бiля м. Бахмут Донецької областi пiд час захисту Батькiвщини, де отримав поранення, несумiснi з життям.

Був призваний на вiйськову службу по мобiлiзацiї 27 червня 2022.

"Вiн з честю та мужнiстю захищав нас з вами, захищав наше право жити на своїй землi, розмовляти рiдною мовою та виховувати дiтей пiд мирним небом. На жаль, йому вже не судилось", - йдеться у дописi.

 На вiйнi загинув мешканець Iвано-Франкiвської громади Дмитро Гаврилюк. Про це повiдомляє мiсткий голова Руслан Марцiнкiв, iнформує Фiртка.

"На превеликий жаль, ми знову втратили воїна з нашої громади. Захищаючи Україну i всiх нас, на вiйнi загинув сержант Дмитро Гаврилюк", - написав Марцiнкiв.

Сьогоднi о 18:00 буде панахида у домi загиблого воїна. У недiлю о 14:00 розпочнеться прощання та чин похорону. Поховають Дмитра на кладовищi у с. Вовчинець.

Редакцiя  висловлює щирi спiвчуття сiм’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Свiтла пам'ять Героям України!

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka