Франківський Новинар

Франківський Новинар

журналіст, блогер, політолог

До Дня української писемності та мови: Тернопільські автори представили пісню “Надія” (ВІДЕО)

27.10.2023 21:44   Джерело: Правий Берег
Автор : Франківський Новинар

Авторка та виконавиця Tanya Dolya (Таня Доля) представила нову пісню “Надія” – музичний твір, який вражає не лише мелодією, але й глибоким змістом. 

У своєму зверненні до шанувальників, Tanya Dolya назвала цю композицію своїм баченням майбутнього України: “Пісня “Надія” це моє бачення того майбутнього, яке має настати для України. Наш нинішній шлях, шлях всього нашого суспільства, веде до перемоги над злом. Я хотіла розповісти і нам самим, і всьому світові наскільки сильними, незламними є наші люди. Своїм прикладом боротьби за батьківщину ми об’єднуємо навколо себе справжніх друзів. Вони борються разом з нами, допомагають, стоять поруч в цю хвилину. Україна розквітне, вона має світле майбутнє. Наша надія є впевненою. Наше життя і є надія!”

Пісня “Надія” втілює в собі не лише музичний талант Tanya Dolya, але й її віру в майбутнє України та глибокий патріотизм. Ця композиція стала гімном надії, солідарності та віри в перемогу. Надія живе в серцях українців, і пісня “Надія” надихає всіх підтримувати Україну на її шляху до світлого майбутнього.

До створення самої пісні та відео були долучені митці – тернополяни та вихідці з Тернополя. Оркестрове аранжування пісні здійснив український композитор Іван Небесний, звукорежисером треку став Андрій Вішко. Відео до кліпу відзняв відомий фотомитець Леонід Тіт. Його тернополяни знають по чудовим фото нашого міста. 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий Берег