У приміщенні Надвірнянського відділку поліції знайшли застреленим офіцера поліції

25.10.2023 22:50   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

23 жовтня в примiщеннi Надвiрнянського вiддiлку полiцiї знайшли застреленим офiцера Михайла Лозяка.

Полiцiя розпочала кримiнальне провадження за статтею 115 Кримiнального кодексу України (з позначкою “самогубство”). Вiдомо, що офiцер в цей час знаходився на чергуваннi.

Михайло Лозяка працював 10 рокiв слiдчим у Надвiрнянському вiддiлi полiцiї, їздив на службовi ротацiї в зону бойових дiй, з травня цього року виконував обов’язки полiцейського офiцера Пасiчнянської громади.

“Жаль, бiль, сум… i невимовна злiсть до тих, хто винний в тому, що Михайла бiльше немає.  Тi, хто хоча б раз спiлкувався з Михайлом Лозяком i тi, хто його добре знав, скажуть про нього лише добрi слова. Михайло був людиною, яка здатна до розсудливого мислення i володiв вмiнням залагоджувати конфлiкти. Завжди спокiйно, хорошим i зрозумiлим стилем висловлював свої думки. Завжди був готовий допомогти, навiть якщо цим шкодив собi”, – такими словами попрощалася з Михайлом Лозяком заступниця Пасiчнянського сiльського голови Ольга Ганиш.

Правоохоронця знали як вiдповiдального, доброго, порядного. Редакція висловлює спiвчуття рiдним i близьким.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator