Про опалювальний сезон в Івано-Франківську: усі котельні працюють в робочому режимі

25.10.2023 19:55   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

З 18 жовтня в Iвано-Франкiвську розпочався опалювальний сезон в житловому фондi.  До слова, у мiстi є 36 котелень комунальної власностi й одна приватна, яка знаходиться на вулицi Iндустрiальнiй, 34.

Як повiдомив заступник мiського голови Руслан Гайда на брифiнгу 23 жовтня, всi вони працюють в робочому режимi, передає Фiртка.

Так, за словами посадовця, котельнi опалюють 573 житлових будинкiв, 375 об'єктiв бюджетної сфери, з них: 41 дошкiльний заклад, 37 лiцеїв та шкiл, 10 спортивних шкiл та реабiлiтацiйних центрiв, 42 лiкувальнi заклади, а також 195 об'єктiв юридичних осiб, якi пiд'єднанi до котельнi, яка знаходиться  в Iвано-Франкiвську.

Крiм того, мiський голова Руслан Марцiнкiв 10 жовтня видав розпорядження про початок опалювального сезону в закладах охорони здоров'я.

Розпочали опалювальний сезон згiдно зi зверненнями керiвникiв в закладах охорони здоров'я за наступними адресами:

 

Водночас, за словами Гайди, в мiстi є 22 котельнi, якi працюють в автономному режимi, вiдтак, якщо на вулицi менше нiж 10 градусiв тепла, їх вимикають.

"За вихiднi температура пiднялась, то цi котельнi не працювали. Цiєї ночi, щоб подати тепло в школи та садочки, ми увiмкнули всi котельнi та зранку їх прогрiли.

Крiм того, у 22 будинках є пориви внутрiшньобудинкових мереж. Наразi аварiйнi служби працюють на тих дiлянках", — додав Руслан Гайда.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka