На благодійному осінньому балу студенти медколеджу в Івано-Франківську зібрали кошти для ЗСУ

23.10.2023 20:30   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

В Iвано-Франкiвському нацiональному медичному унiверситетi в четвер, 19 жовтня, вiдбувся Благодiйний осiннiй бал.

Про це повiдомили на сайтi Iвано-Франкiвського нацiонального медичного унiверситету. Усi кошти, вирученi впродовж заходу,  передали на збiр для 92 окремої штурмової бригади танкового батальйону.

Завiтали на бал директор фахового медичного коледжу Олександр Бульбук, голова студентського профкому Юрiй Солоджук, заступник директора з виховної роботи Володимир Левандовський, куратори груп та викладачi.

Пiд час заходу вiдбувався благодiйний ярмарок: охочi могли смачно перекусити, придбавши смаколики, якi пiдготували студенти. Крiм того, присутнi могли навчитися танцювати вальс, адже танцювальний майстер-клас провели студент медичного факультету Олександр Камiнський та студентка сестринського вiддiлення Романа Галат. Пiсля танцювальної частини вiсiм студентських команд стали учасниками цiкавих конкурсiв, у яких випробували свої акторськi здiбностi.

"Ми органiзували цей захiд перш за все з метою долучитися до збору коштiв для 92 окремої штурмової бригади танкового батальйону, який зараз знаходиться на Донецькому напрямку. Хлопцям потрiбно 10 планшетiв для керування дронами та один Starlink. Тому я i вирiшила, що не можу проiгнорувати прохання наших воїнiв", – зазначає голова студентської ради коледжу Вiкторiя Плав’яник.

Учасниками балу стали близько сотнi студентiв коледжу всiх курсiв та спецiальностей. Вдалося зiбрати 10 тисяч 690 гривень, якi передадуть на потреби українським вiйськовим.

Органiзатором  заходу стала Студентська рада фахового медичного коледжу IФНМУ. Ведучими були студентки фармацевтичного вiддiлення Вiкторiя Плав’яник та Яна Фiль, а фотографом – студентка зуботехнiчного вiддiлення Анастасiя Бiлейчук.

"Студентське самоврядування –  це право i можливiсть студентiв вирiшувати питання навчання i побуту, захисту прав та iнтересiв студентiв, а також брати участь в управлiннi  закладом освiти.

Сьогоднiшнiй бал зiнiцiйований, органiзований та проведений виключно силами студентiв коледжу пiд керiвництвом Студентської ради. Мене як директора це дуже тiщить. I ми маємо надiю, що це не остання iнiцiатива студентства. Безумно, що ми допоможем та «пiдкладем плече» у всiх їх корисних справах", - говорить Олександр Бульбук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka