Сотня студентів Прикарпатського національного університету переглянули воєнну драму "Шлях поколінь"

21.10.2023 20:27   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Безкоштовний показ для молодi органiзував благодiйний фонд «Українська Єднiсть» спiльно з Профкомом студентiв ПНУ iм. В. Стефаника.

Про це повiдомили на сторiнцi Української Єдностi, передає Фiртка.

"«Шлях поколiнь» - це iсторiя одного київського хлопця. Вiн живе своїм звичним життям, вважаючи, що проблеми країни його не цiкавлять. Проте все змiнюється, коли у снi вiн зустрiчає вояка УПА, який приходить з минулого столiття. В основi сюжету - подiї, що вiдбувалися пiд час Другої свiтової вiйни на Волинi, та подiї, якi зараз вiдбуваються на Донбасi", - йдеться в дописi.

Автор фiльму – Михайло Ухман знає про вiйну безпосередньо. Чоловiк був добровольцем, воював у Мар’їнцi та Пiсках на Донеччинi.

Саму ж стрiчку знiмали у 2020 роцi в Донецькiй областi всього у 20 км вiд тимчасово окупованого Донецька на окремих бойових позицiях наших захисникiв.

"Зараз неабияк актуальне та потрiбне патрiотичне виховання молодi. Як в мирний час, так i пiд час вiйни. Тому рекомендуємо переглянути фiльм «Шлях поколiнь» кожному", - переконанi органiзатори.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka